EVREN MAKAR - Okul Müdürü

1981 Yılında Ordu´da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ordu´da tamamladı.2005 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden, bölüm 2.si olarak mezun oldu.

2005 yılında ilk atama olarak Gürgentepe Atatürk YİBO´da göreve başladı ve burada 4 yıl öğretmenlik yaptı. Vatani görevini Muş ili Malazgirt ilçesi Konakkuran beldesinde, Konakkuran YİBO´da Yedek Subay Öğretmen olarak tamamladı. 2009 yılında Ordu Merkez 75.Yıl Anaokulu´na tayin oldu ve 2 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 2011 yılında aynı okula müdür yardımcısı olarak atandı.

8 yıl müdür yardımcılığının ardından 2019 yılında Kurucu Müdür olarak Yüksel-Rüstem Öztürk Anaokuluna görevlendirildi.

Yüksek lisans eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Bilimleri  Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftiş Planlama ve Ekonomisi bölümünde tezli olarak tamamladı.

2020 yılında kurucu müdürlüğünü yaptığı okula Okul Müdürü olarak atandı ve halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.