E TWİNNİNG PROJE TANITIMI

Yüksel-Rüstem Öztürk Anaokulu Müdürü Evren Makar, eTwinning Projesini Tanıttı

20 Mart 2023 16:12 216 Yüksel Rüstem Öztürk Anaokulu Müdürü Evren Makar, eTwinning Projesini Tanıttı

Yüksel-Rüstem Öztürk Anaokulu Müdürü Evren Makar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek'i makamında ziyaret ederek yürütücülüğünü yaptığı eTwinning projesini tanıttı. Ziyarette Okul Müdürü Evren Makar, Küçük Atıklar ile Büyük Hayallere (Big Dreams With Small Trash) adlı projede 1 Litvanya, 2 Romanya ve 9 Türk ortak bulunmakta olup, bu proje küresel ısınma ve iklim değişikliği konularında farkındalık yaratmayı, ileri ve geri dönüşümün önemini herkese anlatmayı amaçlandığını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek: "Proje ekibinde yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.

22.03.2023 235

22-03-2023

E TWİNNİNG PROJESİ TANITIMI ALTINORDU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ WEB SİTESİ HABERİ LİNKİ

E TWİNNİNG PROJESİ TANITIMI FACEBOOK HABERİ LİNKİ