Okulumuzda From Past to Present Projesi Başlıyor

Okulumuzda “From Past to Present” projesi hayata geçiyor.

03.01.2024 74

Yabancı ortakları ile uluslararası katılımla hayata geçirilen projenin ortaklarından olan okulumuzda sanat okuryazarlığının geliştirilmesi, farklı alanlarda (müzik, resim ,bilim, mimari vb) başarı elde etmiş kişilerin tanınması ve eserlere ilginin arttırılması, çocukların bilmediği sanat dallarını ve sanatçıları öğrenmesi ile olumlu rol modeller oluşturulması amacıyla okulumuzda 5-B sınıfında yürütülecek olan e-Twinning projesinde kullanılacak Web 2.0 araçları yardımıyla teknolojik bilgi ve birikimlerini artırmak da amaçlanmaktadır. Bu kapsamda liderlik alanında Mustafa Kemal Atatürk, resim alanında Giuseppe Arcimboldo, mimari alanında Ahmed Üstad Lahori, tiyatro alanında Charlie Chaplin ve mucitlerden de Thomas Edison detaylıca ele alınacak ve başarıları çocuklara tanıtılacaktır.